Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Ligplaats huren Friesland

Ligplaats huren Friesland

Bent u op zoek naar een ligplaats in het zuidwesten van Friesland? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Ottenhome Heeg vindt u diverse afmetingen ligplaatsen voor boten van 7-11 meter.
De ligplaatsen beschikken allen over een eigen oploopsteiger, een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt in de nabijheid.

Sfeervolle jachthaven

De jachthaven van Ottenhome Heeg kenmerkt zich door zijn gezellige sfeer en straalt volop het vakantiegevoel uit! De jachthaven ligt op 5 minuten varen van het Heegermeer en op een loopafstand van 15 minuten van het watersportdorp Heeg. Dat maakt het de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de vele idyllische dorpen van Friesland.
In het zeilcafé haalt u een lekker kopje koffie of een biertje en bij mooi weer is het goed vertoeven op het terras in de zon. Daarnaast kunt u altijd gebruik maken van het gezellige kampvuur met overkapping, waar groepen tot 30 personen lekker kunnen zitten.

Camperplaatsen

Op het terrein zijn een tiental camperplaatsen aangelegd waar u met uw camper of caravan kunt overnachten. Alle voorzieningen zoals elektra, WiFi, en stortplaats voor vuilwater en chemisch toilet zijn aanwezig. Ook een netjes sanitair gebouw is uiteraard aanwezig. Op het beschutte kampeerveld is het al gauw goed vertoeven.  Op het grasveld is ruimte voor een (bijzet)tentje.
Overdag actief het water op en ‘s avonds de barbecue aan en een lekker flesje wijn open. Genieten maar!

Winterstalling en bootonderhoud

In de winter kunt u uw boot uiteraard laten liggen in het water, maar u kunt er ook voor kiezen om uw boot in de winterberging te zetten. Wij hebben zowel binnen- als buitenstallingsmogelijkheden. Kijk voor meer informatie bij de winterberging.
Uiteraard kunnen wij gedurende de winterperiode ook diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Heeft uw boot gedurende het zomerseizoen wat gelcoatschade opgelopen, of wilt u uw binnen- of buitenboordmotor laten nakijken? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op, zodat uw boot er in het zomerseizoen weer spik en span bij ligt!

 

Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!